Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-04@01:51:03 GMT

اصلاح‌ سامانه «توزیع نهاده‌های دامی»

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۳۸۹۵۳

اصلاح‌ سامانه «توزیع نهاده‌های دامی»

معاون توسعه صنایع تبدیلی و کسب و کارهای کشاورزی وزیر جهاد کشاورزی گفت: ایرادات سامانه توزیع نهاده‌های دامی (بازارگاه) اصلاح شده و شکل جدید این سامانه پس از تبیین کارکرد آن برای تشکل‌های مربوطه، وارد مدار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، « امید گیلان پور»  با اشاره به تغییرات صورت گرفته در این سامانه افزود: پیش از این تا زمانی که نهاده ترخیص نمی‌شد، وارد سامانه بازارگاه نیز نمی‌شد؛ اما با اصلاحاتی که انجام شده محموله‌های وارداتی ابتدا در سامانه بازارگاه ثبت شده و سپس ترخیص آن‌ها انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین امکاناتی فراهم شده که ترخیص از گمرک را نیز به صورت خودکار انجام دهیم.

معاون توسعه صنایع تبدیلی و کسب و کارهای کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه بازارگاه یک سامانه ملی است که اطلاعات مربوط به امنیت غذایی در آن ثبت شده است و بنابراین این نیاز وجود دارد که تمام دستگاه‌های ذینفع و درگیر در آن مشارکت داشته باشند، اظهارداشت: هفته گذشته ما به بسیاری از سامانه‌های موجود در دولت وصل نبودیم، اما از انتهای هفته قبل این اتفاق افتاده که رخداد مهم و بسیار خوبی است.

وی تصریح کرد: با انجام این اصلاحات در سامانه بازارگاه به دنبال اصلاح فرآیند توزیع و حذف امضاهای طلایی و بازار سیاه ایجاد شده در این فرآیند هستیم.

گیلان پور گفت: از همکارانمان خواسته‌ام تا تمامی ذینعان صنعت از جمله واردکنندگان و تولیدکنندگان را هفته آینده دعوت کنند تا تغییرات ایجاد شده را گزارش کنیم و نحوه کار با آن را آموزش دهیم و سپس سامانه با کارکرد جدید وارد مدار شود.

وی با اشاره به اینکه با اصلاحات صورت گرفته سامانه بازارگاه آماده است، افزود: این سامانه از این پس با شکل و کارکرد جدید و نیز با پوشش حلقه‌های بیشتر، کار خود را انجام و ادامه دهد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه سامانه بازارگاه وقتی ایجاد شد که کشور با محدودیت منابع ارزی مواجه بود و ارز محدودی برای تأمین نهاده‌های دامی در اختیار دولت قرار داشت، تصریح کرد: در واقع هدف از ایجاد سامانه بازارگاه فراهم کردن زمینه‌ای بود که بتوانیم با منابع محدود، نهاده‌های مورد نیاز تولید را تأمین کنیم و طبیعتاً هر چه که تأمین نهاده بهتر انجام شود، کار سامانه نیز بهتر خواهد بود.

گیلان پور با اشاره به اینکه قبل از توجه به کارکرد سامانه، باید به این مسئله توجه کنیم که هیچ سامانه هوشمندی در دنیا قوی‌تر از نظام بازار نیست و این نظام بازار است که همه چیز را کنترل می‌کند، اضافه کرد: بنابراین اگر عرضه محدود باشد، قیمت نیز افزایش می‌یابد. پس در نتیجه، بازارگاه نمی‌تواند بهتر از نظام بازار عمل کند و نباید انتظار داشته باشیم که این سامانه معجزه کند، ولی با اصلاحات صورت گرفته مداخلات دستی انسانی در سامانه به حداقل می‌رسد و بسیاری از مشکلات که به آن‌ها اشاره شد مرتفع می شود.

معاون توسعه صنایع تبدیلی و کسب و کارهای کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه این سامانه اشکالاتی داشت، ادامه داد: هرچه گستره رصد و پایش بیشتر باشد، دقت سامانه نیز بیشتر می‌شود؛ به عنوان مثال اگر دامنه رصد از زمانی باشد که نهاده‌ها وارد بنادر شده تا زمانی که به دست مصرف کننده نهاده، یعنی مرغداران و دامداران می‌رسد، نسبت به زمانی که رصد از ثبت سفارش تا رسیدن محصول دام و طیور به دست مصرف کننده نهایی باشد، کارایی کمتری دارد./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: واردات نهاده های دامی وزارت کشاورزی نهاده های دامی سامانه بازارگاه جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۸۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی برای کشت برنج در مازندران

رضا افراسیابی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی مازندران از ورود و توزیع روزانه ۸۰۰ تا هزار تن کود کشاورزی به کشاورزان شالیکار استان خبر داد و گفت:برای توسعه کشت برنج و حمایت از کشاورزان، تامین و توزیع کود‌های کشاورزی مورد نیاز استان، روند افزایشی داشت.

او افزود: با هماهنگی‌های بعمل آمده با مبادی تامین کود‌های کشاورزی و مجتمع‌های پتروشیمی تولید کود اوره در کشور، در حال حاضر روند تامین و توزیع کود‌های کشاورزی مورد نیاز با توجه به شروع فصل کشت برنج در استان، روند افزایشی داشته است.

افراسیابی گفت: کود‌ها از طریق حواله الکترونیک و براساس نیاز هر منطقه به کشاورزان متقاضی توزیع می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • کشف ۵۴ تن نهاده دامی و آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان پلدختر
  • تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی درآذربایجان غربی
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی در آذربایجان غربی
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی در مازندران
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی برای کشت برنج در مازندران