Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور از بارگذاری ۶۲ هزار تن کنجاله وارداتی در سامانه بازارگاه و تحویل آن‌ها به واحد‌های مرغداری در هفته جاری خبر داد. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، سعید سعادت در جلسه هم اندیشی با مدیران سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها در خصوص سامانه بازارگاه و توزیع نهاده‌های دامی گفت: وزیر جهاد کشاورزی بر مراقبت از نحوه توزیع نهاده‌های دامی تاکید دارد و کمیته‌های پایش مدیریت باید در استان‌ها فعال شود و مسئولیت این کار و مشکلات آن بر عهده رؤسای سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در ادامه این نشست، امید گیلانپور معاون توسعه صنایع تبدیلی و کسب و کار‌های کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: توزیع نهاد‌هایی که با ارز ترجیحی تامین می‌شود، باید در سامانه بازارگاه که بستری برای این کار است، انجام شود و باید توانایی‌های این سامانه را افزایش دهیم.

وی افزود: با سامانه‌ای کار می‌کنیم که در کشور نمونه است و باید توانمندی‌های آن را افزایش دهیم.

گیلان‌پور ادامه داد: این سامانه توانایی دارد تا همزمان هم نقل و انتقال پول را انجام دهد و هم توزیع کالا در آن صورت گیرد.

معاون توسعه صنایع تبدیلی و کسب و کار‌های کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی در رابطه با توزیع نهاده برای مرغ گوشتی در سامانه بازارگاه عنوان کرد: از روز پنجشنبه واحد‌های مرغ گوشتی هم توسط سیستم اتوماتیک نهاده دریافت می‌کنند، همچنین در بخش دام هم پس از رفع نواقص احتمالی این کار انجام خواهد شد.

گیلان پور تصریح کرد: بخشی از سامانه که مربوط به رصد تحویل کالا است، در حال به روز رسانی و تغییر بوده و شرکت‌هایی که نسبت به تحویل به موقع کالا تاخیر داشته باشند، تذکر دریافت خواهند کرد، بنابراین از رؤسای سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها می‌خواهیم شرکت‌هایی را که تاخیر داشته‌اند، به مرکز اطلاع دهند تا بتوانیم با این شرکت‌ها برخورد کنیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر در سامانه بازارگاه از زمان ثبت سفارش، محموله‌ها را رصد می‌کنیم که وارد کشور شده و داخل سامانه عرضه شوند، بنابراین اگر استان‌ها از شرکت‌هایی که وارد کننده نهاده هستند و آن را خارج از سامانه عرضه می‌کنند اطلاعاتی دارند با ما در میان بگذارند.

معاون توسعه صنایع تبدیلی و کسب و کار‌های کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی در رابطه با ارتباط سامانه بازارگاه با سامانه‌های مرتبط دیگر خاطرنشان کرد: سامانه بازارگاه ارتباط سیستمی با سامانه‌های مانند سماصط، GIS و قرنطینه دامپزشکی دارد، بنابراین اطلاعات سامانه‌ها را راستی آزمایی می‌کند و اطلاعاتی که در بازارگاه می‌نشیند، نتیجه خوانش این سامانه از سامانه‌های دیگر است؛ پس اگر مشکل و مغایرتی در اطلاعات دیدید باید با ما در میان بگذارید تا رفع شود.

وی افزود: همچنین سامانه بازارگاه به سامانه جامع تجارت متصل است و اطلاعات سامانه انبار‌ها را از طریق سامانه تجارت دریافت می‌کند.

گیلان پور با اشاره به استفاده از حساب واسط اظهار کرد: با حساب واسط می‌توانیم رصد حمل نهاده به واحد‌های مرغداری را انجام دهیم و به این منظور، در حال حاضر سامانه بازارگاه در حال خوانش بارنامه‌ها است.

وی تاکید کرد: هیچ واحد مرغداری نمی‌تواند به جای واحد‌های دیگر نهاده دریافت کند، مگر این که مسئولیت خرید افراد به تشکل‌ها واگذار شود.

معاون توسعه صنایع تبدیلی و کسب و کار‌های کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی در رابطه با قیمت تنظیم بازار برای مرغ گوشتی گفت: در ستاد تنظیم بازار برای کل کشور قیمت مرغ زنده ۱۳ هزار و ۱۰۰ تومان به اضافه ۱۰ درصد ابلاغ شده است.

در ادامه این نشست، مرتضی رضایی معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: نقش نظارتی سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها با سیستماتیک شدن توزیع نهاد‌ها باید بیشتر شود و باید به صورت روزانه لیست افرادی را که نتوانستند در سامانه بازارگاه نهاده دریافت کنند، ارائه شود تا بتوانیم آن را بررسی و یا افرادی که نهاده خریداری کرده‌اند، اما حمل و نقل انجام نشده را شناسایی کنیم.

رضایی ادامه داد: مرغداران باید به میزان دانی که دریافت می‌کنند، مرغ تحویل کشتارگاه‌ها دهند؛ غیر از میزان ظرفیت موجود در پروانه هم نهاده تخصیص داده نمی‌شود.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی تأکید کرد: برای چهل روز پرورش جوجه گوشتی نهاده در نظر گرفته شده، اما نهاده اضافی برای روز‌های بعد از ۴۰ روز اختصاص داده نمی‌شود و مرغ باید در روز چهلم به کشتارگاه فرستاده شود.

وی افزود: تنها مرغداری‌های مجاز، نهاده دریافت خواهند کرد.   بیشتر بخوانید: سامانه بازارگاه نیازمند اصلاح است|ظرفیت تولید مرغ بیش از نیاز بازار
در این نشست، محمدرضا طلایی مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور نیز اظهار کرد: روز چهارشنبه ۶۲ هزار تن کنجاله وارداتی در سامانه بارگذاری کردیم که از بنادر تامین شده و پس از ۵ روز به واحد‌های مرغداری تحویل خواهد شد.

وی افزود: در حال حاضر ۲۹۰ هزار تن ذرت در سامانه بازارگاه بارگذاری شده است.

طلایی خاطرنشان کرد: در مهرماه جوجه‌ریزی کمتری داشتیم، بنابراین باید رصد و پایش انجام شود تا نهاده به دست مرغداری‌هایی برسد که مطمئن هستیم جوجه‌ریزی انجام داده‌اند.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور در رابطه با توزیع مرغ منجمد در بازار گفت: روز چهارشنبه حدود ۲ هزار تن مرغ منجمد توسط شرکت پشتیبانی امور دام به بازار تزریق شد که باعث کاهش ۲ هزار تومانی قیمت مرغ در بازار شد.

در ادامه این نشست، احمد طمراسی رئیس مرکز حراست وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: با نامه‌نگاری‌های انجام شده، کانال‌های خرید و فروش نهاده‌های دامی خارج از سیستم بازارگاه در استان‌ها را بررسی کردیم تا بسته شود.

وی افزود: جلساتی با پلیس مبارزه با مفاسد اقتصادی نیز داشتیم که شبکه‌های سازمان یافته برای عرضه خارج از سامانه بازارگاه را شناسایی کنند و لیست استان‌ها را به نیرو‌های انتظامی داده‌ایم، بنابراین انتظار داریم این ارتباط را برقرار کنید تا با تخلفات در این حوزه برخورد شود.   انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی امنیت غذایی خودکفایی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی امنیت غذایی خودکفایی سازمان های جهاد کشاورزی استان ها شرکت پشتیبانی امور دام واحد های مرغداری سامانه بازارگاه نهاده دریافت سامانه ها شرکت ها هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۸۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور

عطاالله هاشمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به بارش‌های اخیر و پیش بینی سازمان هواشناسی مبنی بر شرایط مساعد بارش در اردیبهشت انتظار می‌رود که حداقل میزان خرید تضمینی گندم ۱۲ میلیون تن باشد.

به گفته او، برآورد‌ها حاکی از آن است که امسال میزان تولید گندم به بالای ۱۴ میلیون تن برسد که براین اساس نیازی به واردات گندم حتی برای صنف و صنعت هم نخواهیم داشت.

هاشمی ادامه داد: تسریع در پرداخت مطالبات گندمکاران و اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم در قالب جایزه تحویل راهکار تحقق خودکفایی گندم و بی نیازی از واردات محسوب می‌شود، در غیر این صورت به سبب ورود دلالان و واسطه‌ها در امر خرید، گندم تولیدی به سمت جایگزینی خوراک دام و طیور یا قاچاق به آن سوی مرز‌ها هدر می‌رود.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه پیگیری جایزه تحویل گندمکاران به جایی نرسیده است، افزود: علی رغم پیگیری‌های مکرر برای اصلاح نرخ، هنوز به جایی نرسیده ایم که به نظر می‌رسد عده‌ای برای بحث خودکفایی کارشکنی می‌کنند.

به گفته او، بررسی‌ها نشان می‌دهد که قیمت گندم در بازار‌های جهانی و کشور‌های اطراف با احتساب دلار آزاد ۲۰ درصد بالاتر از تولید داخل است که متاسفانه واردکنندگان با کارشکنی در امر تولید بدنبال واردات هستند، درحالیکه کیفیت گندم خارجی و داخلی با یکدیگر قابل قیاس نیست چراکه آنها گندم‌های درجه یک را به ما نمی‌فروشند و گندم‌های درجه ۲ و ۳ بالاتر از قیمت تولید داخل به ما می‌دهند.

هاشمی گفت: بنابر سیاست برنامه هفتم مبنی بر خودکفایی گندم به عنوان مهم‌ترین محصول استراتژیک انتظار می‌رود که طبق قانون ۲۴ ساعت پس از تحویل مطالبات گندمکاران واریز شود و هرچه سریع ترجایزه تحویل به منظور ایجاد ترغیب کشاورزان اعلام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ارایه خدمات ۳۰ گروه جهادی به جامعه هدف در بوانات
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • تحویل ۱۱ دستگاه ادوات کشاورزی به بهره برداران شهرستان آوج
  • کشاورزان کماکان چشم انتظار اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم
  • جوجه ریزی در واحد‌های پرورشی طیور فقط با اخذ مجوز بهداشتی از دامپزشکی امکانپذیراست
  • لیست کالا‌های اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • کشاورزان خوزستانی گندم را به مراکز سرپوشیده تحویل دهند
  • تحویل ۲۵ واحد مسکن به نیازمندان توسط سپاه اردبیل
  • لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور