Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا غفوری، معاون فناوری بانک عامل حوزه کشاورزی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره مباحث انتقادات متعدد فعالان بخش خصوصی به ایرادات سامانه بازار گاه گفت: شفاف سازی اطلاعات در حوزه اقتصاد مانع بروز فساد می‌شود؛ یکی از ویژگی‌های بارز سامانه بازار گاه نیز ایجاد شفافیت در حوزه عرضه و توزیع نهاده‌های دامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لازم به یادآوری است که بانک عامل حوزه کشاورزی مسئولیت طراحی و پیاده‌سازی سامانه بازارگاه را برعهده داشته است.

وی با اشاره به اینکه توزیع نهاده‌های دامی بسته به سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی درباره تولیدکنندگان مختلف برنامه‌ریزی و انجام می‌شود، تصریح کرد: سیستم بازار گاه در حال توسعه است و اشکالات آن نیز به تدریج رفع می‌شود به طوری که سامانه بازارگاهی که در حال حاضر با آن مواجه هستیم با سامانه‌ای که حدود یک سال قبل شروع به کار کرد تفاوت‌های بسیار زیادی پیدا کرده است.

وی با اشاره به اینکه مشکل کارخانجات خوراک آماده در سامانه بازارگاه حدود ۲ ماه است که مطرح شده، گفت: در این زمینه ۳۲۷ کارخانه به ما معرفی شده‌اند که کار ۱۷۰ مورد از این کارخانه‌ها نهایی شده و آنها به طور کامل در سامانه تعریف شده‌اند.

غفوری افزود: حدود ۹۶ کارخانه نیز به دلیل نقصی که در مدارک آنها بوده، هنوز در سامانه تعریف نشده‌اند و ما به آنها فرصت داده‌ایم تا مدارک خود را تکمیل و نهایی کنند؛ بنابراین در صورتی که مدارک این ۹۶ کارخانه تکمیل شود جمعاً ۲۶۶ کارخانه تهیه خوراک دام آماده در سامانه نهایی می‌شوند.

این مقام مسئول تصریح کرد: طی یک سال گذشته سه میلیون تن نهاده از سوی وزارت جهاد کشاورزی به کارخانجات تأمین خوراک دام تحویل شده است و اخیراً نیز با پیگیری‌های این وزارت خانه، توزیع نهاده میان کارخانجات توسط بازار گاه در دست انجام است.

غفوری با اشاره به اینکه بسیاری از افرادی که شفافیت ناشی از فعالیت سامانه بازارگاه به نفع‌شان نیست به دنبال تخریب سامانه هستند، گفت: قطعاً سامانه روند رو به رشدی را طی می‌کند و در حال حاضر علاوه بر توزیع نهاده‌های دام و طیور، توزیع نهاده‌های آبزیان نیز به آن اضافه شده و در صورتی که بازارگاه به گمرک و سامانه جامع تجارت وصل شود، اتفاقات بسیار بهتری می‌افتد.

مشکلات موجود در حوزه نهاده‌های دامی، ربطی به بازارگاه ندارد

این مقام مسئول درباره اینکه برخی مرغداران و کارخانجات خوراک آماده می‌گویند که همچنان امکان تخصیص نهاده به کارخانجات در سامانه بازار گاه وجود ندارد، گفت: وزارت جهاد کشاورزی باید برای تخصیص سهمیه مرغدار به کارخانجات، تنخواه (مجوز) صادر کند و بازار گاه در این زمینه به عنوان یک ابزار عمل می‌کند؛ بنابراین از نظر سیستمی برای اینکار هیچ مشکلی نداریم و بحث تنخواه باید تعیین تکلیف شود و در صورتی که همکاران ما در وزارت جهاد کشاورزی تنخواه را صادر کنند، عرضه به کارخانجات توسط بازار گاه انجام می‌شود.

غفوری با اشاره به اینکه سامانه بازار گاه تاکنون ده‌ها بار تغییر ورژن داده و ارتقا یافته است، گفت: این تغییر ورژن ها به منظور تطبیق سامانه با برنامه‌ها و سیاست‌های ابلاغی بوده و نشانه توانمندی و پویایی سامانه است؛ ضمن اینکه مباحث مربوط به کمبود توزیع و تناژ کم نهاده، مشکلات ناوگان حمل و نقل و مجوزها و تنخواه‌ها ربطی به سامانه ندارد.

کد خبر 5128240 زهرا مهدوی

منبع: مهر

کلیدواژه: بانک کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی سامانه بازارگاه محمدرضا غفوری نهاده های دامی قیمت دلار بازار سهام ویروس کرونا اقتصاد چین قیمت نفت بورس تهران لایحه بودجه ۱۴۰۰ شاخص کل بورس قیمت طلا قطع برق بانک مرکزی ایران قیمت سکه بهار آزادی بازار سرمایه تولید نفت وزارت جهاد کشاورزی سامانه بازارگاه توزیع نهاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۹۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد طلافروشان به ثبت موجودی در سامانه جامع تجارت است

نادر بذرافشان رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفتگو با تابناک اقتصادی، درباره علت تعطیلی برخی از طلافروشی‌ها در روز‌های اخیر و حواشی رخ داده در خصوص اعتراض آن‌ها به مالیات گفت: مشکل اصلی طلا فروشان اجرای سامانه جامع تجارت است و واکنش همکاران ما انتقاد به ثبت موجودی و امنیت سامانه جامع تجارت است و نه پرداخت مالیات در سامانه مودیان.  

وی در ادامه خاطرنشان کرد: یک سری طلا‌هایی هستند که بخش زیادی از آن‌ها برای طلا فروشان نیست و اگر این طلا‌ها جز اموال آن‌ها ثبت شود قاعدتا در آینده باید بابت آن مالیات هم پرداخت شود و نگران مالیات بر عایدی هم باید باشند.

وی ادامه داد: امنیت این سامانه در رابطه با ثبت آنی هم فراهم نیست، زیرا فرد باید در سطح شهر تردد کند یا از این شهر به آن شهر برود تا طلایش را بفروشد.  

وی با بیان اینکه سوالات و ابهامات در سامانه جامع تجارت زیاد است افزود: با توجه به اینکه صنعت طلای ما آسیب و تجربه تلخ سال ۸۹ یعنی اعمال مالیات بر ارزش افزوده را داشته و بعد از ۱۲ سال مشخص شد که این قانون به صورت خیلی غیرکارشناسی بر این صنعت تحمیل شده و آسیب زیادی به بخش تولید و توزیع ما رساند و باعث بروز آسیب‌های مالی و اقتصادی به حوزه فعالان طلا شد.  

وی افزود: همکاران ما معتقدند که این صنعت توان یک تجربه تلخ دیگر را ندارد، ولی علی رغم پیگیری‌ها و جلسات متعدد هنوز تغییری در تصمیم گیری اتخاذ شده اعمال نشده است.  

رئیس اتحادیه طلا و سکه گفت: مسئولین تاکید زیادی بر اجرایی شدن این سامانه دارند و همکاران ما نیز نسبت به این موضوع واکنش نشان دادند و متاسفانه باعث شده که یک سری اعتراضات در این خصوص به وجود بیاید و حتی در برخی از فضا‌ها اعلام شده که، چون قیمت طلا پایین آمده طلافروشان مغازه‌های خود را بسته اند.  

وی افزود: علی رغم اینکه اعلام شده مالیات ابرازی طلا فروشان ۹ میلیون ۶۰۰ هزار تومان بوده صحت ندارد، ولی مالیات اعلامی از سوی سازمان امور مالیاتی از ۱۵ میلیون تا میلیارد بوده است. متاسفانه این حواشی اذهان عمومی را نسبت به حوزه صنعت طلا بدبین کرده است. مشکل ما مالیات نیست حتی مشکلاتی در خصوص ضرایب و مالیات‌های نابحق برای برخی همکاران داشتیم که خیلی حاد نبوده و در حال پیگیری است.

وی با بیان اینکه حواشی ایجاد شده برای طلافروشان را تکذیب می‌کنیم گفت: طلا فروشان نسبت به تکالیف مالیاتی و صنفی هیچ گونه اعتراضی ندارند و باید آن‌ها را انجام دهند و اکثرا فاکتور‌های خود را الکترونیکی صادر کرده اند.  

وی افزود: مسئولین باید مشکلات حوزه تولید طلا را ببیند. سال گذشته و امسال با بحران در حوزه تولید رو به رو بودیم و این امر باعث شد رکود در واحد‌های تولیدی ما تشدید شود. همکاران تولیدی ما در پرداخت اجاره بهای ملک و هزینه کارگران با مشکل رو به رو هستند. ممکن است تکرار این مسئله و رکود و تکرار رکود در این حوزه در آینده آسیب جدی به صنعت و تولید ما بزند.  

بذرافشان گفت: کارگران در این حوزه از نظر معیشتی با مشکل رو به رو هستند و ممکن است این موضوع باعث بروز مشکلات عدیده در جامعه شود.

 

دیگر خبرها

  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • کشف ۵۴ تن نهاده دامی و آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان پلدختر
  • عرضه سیب زمینی ایرانشهر به بازار مصرف
  • انتقاد طلافروشان به ثبت موجودی در سامانه جامع تجارت است
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است